Blood Brothers

Seizoen 2012

In 2012 volgde de tweede voorstelling met Starlight Boulevard. Dit keer Blood Brothers, een aangrijpend verhaal. En wat een voorstelling! De cast groeide boven zichzelf uit, prachtige gespeelde rollen in een schitterend decor van Jos Groenier. Ook het geluid (Marco Koeman) was in handen van een bekende, de vereniging maakt grote stappen. Ik ben super trots op hen!
Robin Pera tekende voor regie en Minne van Loon (ook voor het eerst) voor de choreografie. Al met al werd er drie-kwart-jaar gerepeteerd en zaten de zalen heel behoorlijk vol, zelfs toen Nederland tegen Denemarken voetbalde…
We kozen ervoor om de vrouwenrollen door mannen te laten spelen, en andersom, en dat werkte uitstekend. De keuze werd ingegeven door een artisitieke reden: waarom kunnen mannen niet voor eenzelfde, schier onmogelijke keus gesteld worden en wat doe je dan als man? Het gaf de voorstelling nog een extra laag en complimenten voor de spelers: ze slaagden er allemaal in om het publiek te laten vergeten dat er een sexe-wisseling plaats had gevonden. Een groter compliment is er niet, toch?!