Coronavirus

20 maart 2020: een wat langer bericht nu we een week leven met alle afzeggingen en vooral vanuit huis werken. Geen Johannes Passion in Katwijk, geen Inleiding bij Schouwburg Amstelveen, geen optreden in Delft, geen koor- en lunchconcert in Tilburg, geen repetities in Leiden en Katwijk: het was een stille week. Terwijl het één van de drukste weken van het seizoen zou zijn geweest. Bizar… Maar: druk was het toch: zowel voor het Oostvaarders College in Almere-Buiten als voor de FHK in Tilburg allerlei alternatieve manieren bedenken om lessen op afstand te geven en Microsoft Teams inrichten om dat te kunnen, het werkt! Gaaf toch ook wel dat we dit met elkaar weten te realiseren, top! Hopelijk voor een beperkt aantal weken, dat dan weer wel, want het muziek maken met mensen en het contact met de studenten/leerlingen is toch wel het leukste dat er is! Blijf allemaal gezond!