Nieuwe seizoen 2020-2021

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels gestart, het oude seizoen is ‘ten grave gedragen’… Omdat het Stadsgehoorzaal Musicalkoor pas in seizoen 2021-2022 weer opgestart gaat worden, zo dat al gaat gebeuren, zijn we met de geïnteresseerde deelnemers een nieuw koor gestart op woensdagavond in Dorpscentrum Oegstgeest. 29 augustus hebben we daar een openbare repetitie en 2 september beginnen de repetities. Fijn dat dat in deze onzekere tijd toch opgestart wordt, we hebben er zin in! Petra Somlai zal als begeleidster aansluiten, ook dat is helemaal fijn!

Er staat nog een enkele inleiding in de agenda, geboekt in het voor-corona-tijdperk. Ik ben benieuwd wat daar effectief van terecht gaat komen en stel me erop in dat daar nog wel het één en ander in zal gaan gebeuren. Duidelijk is wel dat de lessen aan het Oostvaarders College in Almere-Buiten en aan de FHK in Tilburg na de zomer gaan beginnen. Op het OVC normaal in het gebouw (wel met aangepaste lestijden en 1,5-meter-afstand-protocol) en op FHK nog door onderwijs-op-afstand.

Nu eerst uitrusten! Fijne zomer allemaal