Dirigeren doe ik al vanaf mijn 15e. Begonnen in de kerk, eerst bij het kinderkoor, daarna een jongerenkoor en vervolgens het gemengde koor. De geëigende weg dus eigenlijk. Tijdens mijn studie aan het conservatorium begon ik als repetitor bij Hans C. Janssen (✝︎ 2020) bij Opera- en Operette Gezelschappen in Nieuwegein en Naarden. Al snel werd ik dirigent in Nieuwegein (1980) en daarna volgden een aantal leuke verenigingen, orkesten en losse projecten. In 1999 werd ik musical director bij Oliver! voor Joop van den Ende Theaterproducties (later Stageholding) en volgden vele producties in binnen- en buitenland. In 2009 kwam er onverwacht een einde aan tijdens Les Misérables en Evita. Tegenwoordig dirigeer ik een oratoriumvereniging in Katwijk (C.O.V. Excelsior) en B-Sharp musical & more in Oegstgeest. En doe ik nog veel leuke, korte projecten.

Doceren begon in 2008 aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, waar ik les ging geven op de Master opleiding. Nu, 12 jaar later doceer ik er nog steeds, tegenwoordig op de Academie voor Muziek- en Musicaltheater, waar ik studenten Muziektheater Klassiek les geef en het grote koor van Muziektheater Regulier dirigeer. Ook ben ik in 2008 les gaan geven op een middelbare school in Harderwijk en Zutphen. Tegenwoordig geef ik muzieklessen aan het Oostvaarders College in Almere Buiten.